Termeni si conditii

1. Termeni generali

Site-ul e-trailersmarket.ro este detinut de catre societatea ALMATAR TRANS SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social în Sat Sătuc Com. Berca, Str. 1 Decembrie, Nr.73 Sătuc, Buzău, CIF: RO13573930, cod unic de inregistrare fiscala 859627, cu numarul j10/525/2000 in Registrul Comertului PRAHOVA.

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la numarul: 0723 697 927 sau la adresa de email office@almatartrans.ro

2. Continutul site-ului

E-trailersmarket.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, continutului si design-ului de pe site.

Utilizatorul/clientul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate ale ALMATAR TRANS SRL prevazute de legislatia in vigoare. 

3. Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si/sau ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii ALMATAR TRANS SRL se considera o practica abuziva si se pedepseste conform legii. 

4. Legea aplicabila - JURISDICTIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila intre utilizator/client si ALMATAR TRANS SRL, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente, ce sunt guvernate de catre legea romana.

Prezenta sectiune de Termeni si conditii poate fi oricand actualizata.